casaluxemburg

Concertele de muzica clasica si contemporana la Ars HUNGARICA 2013 vor prezenta nume de prim rang ai scenei interpretative maghiare, printre care il vom regasi si pe pianistul Demenu Balazs, castigator anul acesta la Festivalul Carl Filtsh, concertul va avea loc sambata 17 noiembrie de la orele 17 in sala mica Thalia. Duminica de la aceeasi ora si in aceeasi sala Szabo Aliz si Yukari Mori, ambele din Ungaria ne vor incanta cu un concert de pian si vioara.

Anul Smart la Sibiu este marcat in cadrul festivalului Ars Hungarica si printr-o serie de concerte de muzica pop, rock, jazz si chiar unul rar auzit in orasul nostru: ska.

Nu mai putin de noua concerte programate vor incerca sa atraga tineri tinerii in salile si locatiile in care Ars Hungarica va fi prezenta. Majoritatea concertelor pentru tineret vor fi organizate la Atrium Classic Cafe. In fiecare seara din sapatamana culturii maghiare la Sibiu de la orele 22 vor fi oaspeti ai Atrium Classic Cafeintrumentisti chiar de renume mondial, dar si trupe in consacrare autohtone (Trupa Smarton, Tasi Nora impreuna cu Gaspar Akos, Trupa Vecker).

TAGS
Archives