casaluxemburg

Târgul de Crăciun din Sibiu se deschide în acest an în 24 noiembrie și își va închide porțile în 26 decembrie, în a doua zi de Crăciun. Deschiderea oficială a Târgului, un spectacol de muzică și lumini, va avea loc în seara zilei de 24.

Anul acesta, târgul amenajat în Piața Mare va reuni 65 de căsuțe. Expozanți din toate colțurile țării, peste 20 de județe, vor aduce la Sibiu, timp de o lună de zile, produse felurite, de la cadouri tradiționale la tot felul de bunătățuri specifice sărbătorilor de iarnă.

Atelierul lui Moș Crăciun, principalul punct de atracție pentru cei mici la ediția trecută, îi așteaptă din nou pe tinerii meșteșugari în atelierele lui Moș Crăciun. Atelierul va fi amenajată în zona din fața bradului. Ca o noutate față de atelierele din anul precedent, anul acesta, cei mici vor putea învăța cum se fac lumânările, după metodele și tehnicile tradiționale. Tot pentru cei mici, anul acesta va fi adus în Piața Mare un carusel nou, fabricat special pentru Târgul de Crăciun din Sibiu.

Imaginea feerică a Târgului de Crăciun va fi completată anul acesta de plasa de stele ce va fi montată peste Piața Mare. Ieslea va fi din nou unul dintre principalele puncte de atracție. „Am construit o nouă căsuță pentru scena nașterii Domnului, în care deosebita sculptură va arăta și mai bine”, mai spune Andrei Drăgan Răduleț.

TAGS
Archives