casaluxemburg

Cea de-a patra ediție a Târgului de Paşti din Sibiu se va desfășura și anul acesta în Piața Mare, în perioada 26 aprilie – 7 mai 2013.
Lumânări decorative sculptate manual, ouă încondeiate după tehnici tradiționale, decorațiuni de ciocolată și alte delicatese derivate, jucării de colecție din porțelan, flori decorative și decorațiuni din plante uscate, obiecte artizanale din lemn și din sticlă gravată și multe alte produse artizanale vor fi expuse timp de 12 zile în centrul Sibiului.

Programul cultural-artistic al evenimentului va cuprinde expoziții de icoane, ateliere de creație susținute de meșteri populari și multe acțiuni dedicate în special copiilor: “Vânătoarea Ouălor de Paște”, ateliere de creativitate în “Căsuța Iepurașului”, acțiuni educative pe tema Sărbătorilor Pascale și “Olimpiada de Paște”.

Târgul de Paști din Sibiu este organizat de Fundația AU-RO Austria Pro România în parteneriat cu A1 Events. Evenimentul este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria și Casa de Cultură a Municipiului Sibiu. Mai multe informații pe site-ul www.targuldepasti.ro sau pe pagina de Facebook: targuldepasti.

TAGS
Archives