casaluxemburg

Cea de-a cincea ediţie a Festivalului Internaţional de Film Transilvania de la Sibiu se anunţă una cu totul şi cu totul aparte. Anul acesta, în perioada 15 – 19 iunie, spectatorilor din Sibiu li s-au pregătit trei categorii de filme – filme-eveniment pentru marele public, proiectate în aer liber, ce vor încânta spectatorii prin subiecte, distribuţie şi stil cinematografic, cele mai recente producţii româneşti şi o serie de filme a căror tematică este strâns leagă Filmul de una din celelalte Arte (muzică, pictură, teatru etc).

În acest an, TIFF Sibiu se axează pe acest concept inedit – un focus pe filmele care unesc cea de-a şaptea artă cu celelalte arte. Ediţia din acest an a festivalului, urmată de viitoare ediţii care se vor concentra, de asemenea, pe această tematică specială, poate fi punctul de plecare spre dezvoltarea unui festival de film la Sibiu, de sine stătător, focusat pe confluenţa Filmului cu celelalte Arte.

Anul acesta sibienii vor avea parte de filme de top ale momentului, proiectate în trei locaţii, evenimente speciale şi multe alte surprize de-a lungul a cinci zile intense. Pentru prima oară în cei cinci ani de existenţă a festivalului la Sibiu, vor fi organizate proiecţii in Piaţa Mare din Sibiu. In fiecare seară, publicul sibian va putea urmări o premieră cinematografică de excepţie. Teatrul Gong şi Music Pub sunt celelalte două locaţii, unde vor putea fi urmărite atât filme, cât şi alte evenimente de neratat.

Pentru mai multe informatii vizitati www.tiff.ro

TAGS
Archives