casaluxemburg

Noroc! şi bine aţi venit!

Descoperiţi bucataria sibiană prin intermediul unui tur culinar!
Ghidul dumneavoastră vă va povesti anecdote şi poveşti pline de viaţă între locaţiile pe care le vom vizita în centrul istoric.

Inchinăm un pahar de ţuică în Atrium Cafe la început de tur. In acest tur avem posibilitatea de a vedea şi anumite interioare ale oraşului şi totodată o să aflăm şi ce a fost în aceste locuri.
Pe Podul Minciunilor admirăm priveliştea superbă asupra oraşului de jos  şi celui de sus. Ne îndreptăm spre simbolul oraşului, Turnul Sfatului dar nu înainte de a degusta un platou de brânzeturi adus din Mărginime, în fosta cameră de tortură a cetăţii, actuala Crama Sibiana.
Turul continuă prin faţa celei mai vechi case din Sibiu dar şi pe una din cele mai înguste străzi. La restaurantul Hermania vom afla ce folosinţă avea sala în care funcţionează actualul restaurant cu specific săsesc, dar vom gusta totodata şi o ciorbă săsească de tarhon şi vom savura şi o bere românească!

Prin Piaţa Mare şi Piaţa Schiller vom ajunge la zidul cetăţii. Intr-una din cele mai vechi pivniţe din Sibiu vom savura o tochitură cu mămăligă, apoi ne vom îndrepta prin zona pietonală dar şi printr-un tunel spre desertul acestui tur culinar. Vom descoperi vechea tradiţie austro-ungară la o cafea şi un ştrudel vienez în Cafe Wien.

Preţ pachet pentru o persoană: 120 lei fără TVA.

Preţul include meniul specificat în tur fără alte băuturi alcoolice şi nealcoolice.
Durata turului aprox. 5h.
Turul se efectuează cu minim 4 persoane.

TAGS
Archives