casaluxemburg

Zilele culturale luxemburgheze se organizează la Sibiu pentru a continua ideea anului 2007, când Sibiul şi Luxemburgul au împărţit titlul de Capitală Culturală Europeană. Programul de evenimente va debuta miercuri, 13 martie, ora 16:30, cu un vernisaj și o lectură publică de Steve Carier ce va avea loc la Casa Luxemburg.

Evenimentul va fi urmat de un bufet și o prezentare de vinuri, iar seara, de la ora 19:00, publicul este invitat la premiera spectacolului „Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte“ în regia lui Gavriil Pinte, o producție a Secției Germane a Teatrului Național din Sibiu.

Programul va continua joi, 14 martie, ora 20:00, cu un program muzical „Koncert Sophisticated Crossover – Sascha Ley & Natascha Gehl“, care va avea loc la Casa Luxemburg.

Programul de evenimente se va încheia vineri, 15 martie, cu reprezentația spectacolului „Monoclu, un portret al S. von Harden“. Spectacolul va avea loc vineri, 15 martie, de la ora 19:00. Spectacolul are o durată de o oră și este prezentat în limba germană, cu supratitrare în limba franceză. Accesul publicului la eveniment se face gratuit, în limita locurilor disponibile.

TAGS
Archives