Schiller Apartment

Unitatea de cazare Schiller Apartment, situată la mai puţin de 240 de metri de Piaţa Mare, lângă Muzeul Brukenthal din Sibiu, oferă un studio cu TV prin cablu, o chicinetă, precum şi o zonă combinată de living şi dormitor. Aceasta oferă acces gratuit la internet Wi-Fi.

Schiller se află la 100 de metri de un magazin alimentar, precum şi de numeroase baruri şi cafenele, iar Gara din Sibiu se găseşte la 1 km. Aeroportul Internaţional din Sibiu este situat la 6 km.

 

Josephinen Studio

Beneficiind de o locație centrală în Sibiu, la 600 de metri de Piaţa Mare, Josephine Studio este o unitate de cazare în sistem self-catering, cu acces gratuit la internet WiFi. Piaţa Mică şi Podul Minciunilor se află la 800 de metri.

Studioul are TV cu ecran plat, zonă de relaxare, chicinetă utilată complet şi baie cu duş şi uscător de păr. Acesta oferă vedere la oraş.

Oaspeții pot găsi un magazin şi un restaurant la doar 50 de metri de Josephine Studio, iar cea mai apropiată staţie de autobuz este la 5 minute de mers pe jos. Aeroportul Internațional Sibiu este situat la 8 km.

 

Toate apartamentele oferă acces Internet Wireless,  televizor cu cablu, frigider, baie cu duş si bucatarie echipata.

De asemenea, fiecare apartament dispune de o canapea extensibila, marind astfel capacitatea de cazare pana la 4 persoane.

Pentru alte informatii sau rezervari, recepţia vă stă la dispoziţie 24 de ore din 24:

Tel:+0269.216.854

Mobil:+0729887478

Email:office@casaluxemburg.ro

You must be logged in to post a comment.