casaluxemburg

Targul de Craciun poate fi admirat incepand cu 13 noiembrie 2020, ora 19:00 pana in 3 ianuarie 2021, in Piata Mare din Sibiu. 

Ediția cu numărul 14 a celui mai așteptat eveniment de iarnă din Sibiu, Târgul de Crăciun, se desfășoară în perioada 13 noiembrie 2020 – 3 ianuarie 2021, fiind inaugurată printr-un concert . Peste 100 de expozanți vor fi prezenți in Piața Mare din Sibiu pentru a oferi experiențe plăcute vizitatorilor, iar pentru cei mici sunt pregătite diverse atracții printre care se numără Atelierul lui Moș Crăciun și patinoarul în aer liber, și Parcul lui Moș Crăciun Cei peste 100 de expozanți veniți din toată țara vor întâmpina vizitatorii, punându-le la dispoziție o gamă variată de produse precum decorațiuni de Crăciun si bijuterii din porțelan, căni pictate manual, coronițe, ghirlande, globuri, obiecte specifice Crăciunului, sculptate manual si aduse din Bethlehem, precum și diverse specialități gastronomice: de la mezeluri locale, la bunătăți maghiare si burgeri din carne de vită Angus sau chiar vegetali.

Spectaculoasele proiecții realizate pe fiecare clădire din Piața Mare, sunt din nou prezente, care întrețin atmosfera feerică a evenimentului. Totodată, acestea iluminează întreaga locație într-o manieră unică, transformând centrul orașului într-un loc de poveste.

img_0384

„Turn On The Lights”

Ce este nou anul acesta? O proiectie grandioasa de Craciun, realizata pe toate cladirile din Piata Mare, pornita in fiecare seara, timp de 46 de zile!

Copiii se pot bucura de Atelierul lui Mos Craciun, unde sunt transformati in spiridusii harnici ai Mosului si sunt invitati sa participe la atelierele de biscuiti, lumanari, turta dulce si decoratiuni.

Distractia nu se lasa mai prejos, Parcul de distractii a lui Mos Craciun se afla in centrul targului unde gasiti si caruselul special construit pentru acest eveniment.

img_94321

 

 

 

 

TAGS
Archives